DIENSTEN VAN GIMPIO

Glasbewassig, een helder verhaal

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Bovendien verlengt het de levensduur van uw ramen en kozijnen. Schone ramen laten meer licht door, wat wel zo prettig werkt. Regelmatig uw ramen laten wassen is dan ook letterlijk en figuurlijk een schone zaak. Wilt u ook mooie schone ramen? Wij vertellen u graag alles over het wassen van uw binnen-, buiten- en separatieglas. Wij adviseren u graag over de benodigde frequentie, afgestemd op de locatie van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging

Als roet, mos, algen, graffiti, of andere aanslag het aanzicht van de gevel van uw pand ontsiert, is het tijd voor professionele gevelreiniging. Het soort materiaal waarvan de gevel is gemaakt bepaalt op welke wijze wij de aanslag of vervuiling professioneel verwijderen. Gimpio hanteert hiervoor verschillende methoden, afgestemd op de gebruikte bouwmaterialen.

Gevelreinigen met stoom

Deze methode wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van stoom dat met een hogedrukspuit tegen de gevel wordt gespoten.

Chemisch reinigen

Is er sprake van roetaanslag, of verfresten op de gevel, dan kan chemische gevelreiniging de aangewezen methode zijn. Bij deze methode wordt eerst een chemisch middel op de gevel aangebracht. Vervolgens wordt de gevel met een hogedrukspuit met water schoongespoten.

GEVELREINIGING
ALGEMENE SCHOONMAAK

ALGEMEEN SCHOONMAAK ONDERHOUD

 Scholen

Uit onderzoek is gebleken dat scholen schoner kunnen. De overheid constateerde in haar rapport “Schoon op school, fris in de klas”, dat maar liefst 39% van de leslokalen, 93% van de sanitaire voorzieningen en 58% van de overige ruimtes niet schoon genoeg waren, niet voldoen aan de norm..

Er zijn door scholen weliswaar schoonmaakcontracten afgesloten, maar het ontbreekt de meeste schoolbesturen aan kennis en tijd om te controleren of de werkzaamheden écht goed worden uitgevoerd.

Stoffige en vervuilde omgevingen vormen een gevaar voor de veiligheid en gezondheid van kinderen. Op een vervuilde vloer kan je uitglijden, stof kan leiden tot allergische klachten en vervuild sanitair is een broedplaats voor bacteriën. Daarom stelt Gimpio schoonmaak in overleg met het schoolbestuur een doordacht schoonmaakplan op. Gimpio schoonmaak is verantwoordelijk voor het beheer en de controle op de schoonmakers. Wees zorgeloos verzekerd van een schone school met professionele periodieke schoonmaak door Gimpio schoonmaak.

Kantoren

Een opgeruimde, schone ontvangsthal is uw visitekaartje en geeft uw bezoekers een positieve indruk. Uw werknemers hebben recht op schone werkplekken en fris sanitair. Een schone werkomgeving draagt bij aan een prettiger werksfeer.

Gimpio schoonmaak is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van kantoorruimten. Wij weten precies hoe wij uw kantoorpand hygiënisch moeten schoonmaken, zodat uw kantoorruimte een aangename, frisse werkomgeving blijft. De professionele schoonmakers van Gimpio schoonmaak komen op tijden die u het beste uitkomen, in overleg met u, ‘s avonds of overdag. Alle schoonmaakwerkzaamheden in uw kantoor worden uitgevoerd zonder u tot last te zijn en met respect voor uw privacy en bedrijfsgegevens. Ongemerkt worden de vloeren, bureaus en sanitair hygiënisch schoon gehouden.Want onze schoonmakers zijn niet alleen vakkundig, maar ook betrouwbaar.

Als u dat wilt zorgen wij er ook voor dat er altijd, tegen scherpe prijzen, voldoende sanitair papier in de toiletten aanwezig is.

Kiest u voor de professionals van Gimpio schoonmaak voor gespecialiseerde kantoorschoonmaak, dan bent u verzekerd van de frisse, professionele uitstraling die u met uw kantoorruimten voor ogen heeft.

Recreatie

Onze afdeling recreatie is specialist in het schoonmaken van recreatiebungalows, chalets, het schoonmaken van zwembaden en het schoonmaken van alle overige voorzieningen op recreatieparken en campings. Gimpio verzorgt de volledige schoonmaak van de bungalows en controle daarop, de linnenpakketten, wc papier, inventaris, beddenopmaak, glasbewassing en totaalonderhoud. Dat is inclusief herstelwerkzaamheden en schilderwerk door goed opgeleid en geïnstrueerd personeel.

Lees verder

Vloeronderhoud

VLOERONDERHOUD

Uw vloer is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Onze deskundige medewerkers analyseren uw vloer voordat zij de juiste methode van vloerenonderhoud kunnen bepalen. Op deze manier zijn wij in staat u snel en duidelijk een kostenoverzicht te geven. Het soort vloer dat u in uw huis of bedrijf heeft bepaalt de wijze van reinigen en onderhoud. Elk type vloer vraagt om een speciaal afgestemde werkwijze. Een linoleum vloer vraagt een andere behandeling dan bijvoorbeeld hout. Juist daarom is het van groot belang dat u het vloeronderhoud door een bedrijf laat uitvoeren met verstand van zaken.

Linoleum vloeren

Linoleum dankt zijn goede reputatie vooral aan zijn duurzaamheid. Een linoleum vloer kan jaren mee, mits u het onderhoud op de juiste wijze verzorgt. Het onderhoudvan een linoleum vloer kan bestaan uit het strippen (verwijderen oude waslaag) en uit het machinaal reinigen van de vloer met een neutraal schoonmaakmiddel. Nadat de linoleum vloer is gereinigd, brengen wij twee of drie lagen was aan op de vloer.

Onderhoud van natuursteen  

Natuursteen (bijvoorbeeld marmer of terazzo) moet geïmpregneerd, gekristalliseerd, geslepen of gepolijst worden. Voor het

professioneel  bewerken van vrijwel alle natuursteen vloeren kunt u een beroep op ons doen.

Tapijtreiniging

Het reinigen van uw tapijt kunt u ook volledig door ons laten verzorgen. Wij gebruiken hiervoor verschillende technieken. Onder andere de bonnet methode, de droge poederreiniging, of de heet waterinjectie-extractie. Bij deze laatste techniek wordt heet water onder druk in het tapijt gespoten en ook onmiddellijk weer opgezogen. Dat resulteert in een intens diepe reiniging. 

Industrievloeren

Een prima alternatief voor het stof- en waterdicht maken van industrievloeren is impregneren.

In vergelijking met coating is het resultaat hetzelfde. Groot voordeel van impregneren is dat de vloer slechts één dag niet betreden mag worden. Dat is tamelijk kort. Bij andere methoden mag u de vloer in de regel meerdere dagen niet gebruiken.

Lees meer

BOUWSCHOONMAAK

Zowel tijdens als na een bouwproject kunt u de medewerkers van Gimpio Schoonmaak inzetten in de bouw. Wij zorgen voor schone bouwketen voor uw bouwvakkers en projectleiders en bieden daarnaast opleveringsschoonmaakwerkzaamheden.

Bouw- en schaftketen

Met een keet op de bouwplaats heeft u als uitvoerder of aannemer een tijdelijke werkplek voor u en uw medewerkers gecreëerd. Uw mensen werken op een schone en prettige werkplek wanneer u de schoonmaak van de keet uitbesteed aan Gimpio Schoonmaakbedrijf. Wij bieden periodieke schoonmaak, in overleg met de uitvoerder overdag, ‘s avonds, of in het weekeinde. De schoonmaak kan dagelijks, wekelijks of maandelijks plaatsvinden.

Opleveringen

Aan het eind van een bouwproject wilt u dat alles tip top in orde is en dat het nieuwe pand meteen in gebruik kan worden genomen door de nieuwe eigenaren. Om het bouwproject op een positieve manier af te ronden is de opleveringsschoonmaak essentieel. Afhankelijk van het project gaat het er bij opleveringsschoonmaak veelal om dat alle ruimtes schoon en netjes zijn. Stofvrije kamers, glimmende toiletten, badkamers en keukens en schone ramen en deuren. Op die manier geeft u het bouwproject de finishing touch.

Lees meer

ZANDSTRALEN

Bij zeer zware vervuiling van gevels is zandstralen de aangewezen methode. Denk hierbij aan het verwijderen graffiti, of hele zware roetaanslag.

Water wordt vermengd met het juiste straalmiddel. Dit mengsel wordt onder lage druk (ongeveer 2 bar) tegen de buitenmuur gespoten. De gevel wordt tijdens dit proces grondig gepoetst door de korreltjes die in de vloeistof zitten. Een product dat veel gebruikt wordt tijdens het zandstralen van een gevel is Olivivenzand. Dit is mineraalzand met scherpe kantjes. Dit straalmiddel bevat het geen silica en ijzer, dit is beter voor het milieu.  Schimmels en vervuiling krijgen geen houvast meer op de gevel. De frisse uitstraling van de gevel blijft langer behouden. Gimpio schoonmaak geeft u het juiste reinigingsadvies.

Gevel impregneren

Door een gevel te impregneren kunnen we deze waterafstotend, waterbestendig, schimmelwerend, brandvertragend en/of graffitiwerend maken. Het impregneermiddel trekt in het materiaal van de gevel en sluit de poriën in de muur af.  Hierdoor kan er geen vocht meer de gevel binnendringen. De gevel is op deze manier langdurig beschermd tegen vochtinwerking.

ANTISPIN

Spinnen zijn beschermde dieren en mogen niet worden bestreden met gif. Omdat er veel overlast wordt ondervonden door spinnen en hun webben hebben wij een effectief, legaal alternatief ontwikkeld.

Gimpiospin is 100% biologisch oplosbaar en veilig voor mens en dier. Spinnen vinden het gewoon niet lekker en zoeken een andere plek. Verder is het middel veilig voor de meeste ondergronden. Gimpiospin valt onder het gedifferentieerd handhavingsbeleid biociden van het VROM en wordt vervaardigd onder GMP, ISO 9001 en ISO 14001.

Hoe werkt antispin.

Wij verwijderen zoveel mogelijk alle spinnen en spinnenwebben van uw huis, tuinhuis, schutting, bedrijfspand, woning, boot of caravan. Als dat gedaan is behandelen we alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en insecten zich meestal ophouden. Dit doen we met een nevelspuit met antispin. Hierdoor komt een beschermlaagje op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Uw huis, boot, en schilderwerk is nu voorzien van een beschermlaag en blijft spinvrij. Als u kiest voor een abonnement komen wij in het voor- en najaar langs oom uw huis, boot of caravan te behandelen. U heeft er geen omkijken naar, want wij zorgen ervoor dat alles gegarandeerd spinvrij blijft. Bovendien krijgt u bij een abonnement korting op de normale prijs.

Lees meer